Vragen

Misschien heb je nog vragen zoals:

Is de behandeling pijnlijk?
De massage zelf is niet pijnlijk. Daar waar je lichaam vastzit, kun je wel pijnlijke plekken tegenkomen.

Worden de klachten eerst erger?
Tijdens een massage worden zowel fysiek als emotioneel dingen aangeraakt en losgelaten. Daardoor ga je na een behandeling ontspannen en opgelucht naar huis. Sommige klachten hebben meer tijd nodig en hierdoor kunnen de fysieke klachten wat langer aanhouden.

Heeft massage bijwerkingen?
Een holistische massage heeft geen bijwerkingen. Wel kun je moe zijn na de massage. Soms merk je dat direct, soms pas in de loop van de dag en avond. Om de holistische massage ook na de behandeling optimaal door te laten werken, adviseer ik je de rest van de dag rustig aan te doen. De vermoeidheid is binnen 1 à 2 dagen over.

Ik heb al van alles geprobeerd. Hoe weet ik nu of dit wél echt werkt?
Ik kan je alles vertellen over holistische massages en ik kan al je vragen beantwoorden. Maar er is maar één manier om erachter te komen of dit is wat jij zoekt: door het zelf te ervaren. Ik nodig je van harte uit om een afspraak te plannen en kennis te maken met de helende werking van holistische massage.

Is een holistische massage het geld waard?
Met een holistische massage investeer je in je fysieke en mentale gezondheid. Wat is dat waard? Dat bepaal je zelf. Ben jij het waard om te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Dat is de vraag die je jezelf kunt stellen.

Heb je een andere vraag, neem dan contact met mij op.