Mindfulness Massage

De Mindfulness-Massage is een combinatie van massage en mindfulness die een diepe bewustwording creëert.

Door de massage maak je een verbinding tussen je denken en voelen, door de mindfulness ben je in het hier en nu en neem je je gedachtes zonder oordeel waar.

Door de bewustwording komt er duidelijkheid in de waardes en achtergronden van je denken en voelen.

Per dag gaan er vele duizenden gedachtes door ons heen die we veelal automatisch voor waar aannemen. Op zich is dat wel handig bijvoorbeeld bij het autorijden of tandenpoetsen, want het is wel heel eg vermoeiend als je overal bij na moet denken. Veel van deze automatismen hebben we ons zelf aangeleerd of zijn gebaseerd op ervaringen die we in het verleden hebben opgedaan.

Soms echter zijn onze gedachtes gebaseerd op feiten die achterhaald en niet meer juist zijn, of zelfs nooit juist zijn geweest, zonder dat we ons hiervan bewust zijn.. Deze gedachtes zullen ons onbewust vaak negatief beïnvloeden.

De Mindfulness-Massage werkt vanuit 5 specifieke thema’s. De 5 thema’s (states of being) zijn Adem, Loslaten, Accepteren, Bewustwording en Vertrouwen. Voor elk thema is een bijpassende massage ontwikkeld waardoor dit thema helder wordt. Als je deze vijf paden doorloopt dan kan deze reis je bewuster maken van jezelf.

Voor de eerst Mindfulness-Massage beginnen we met een intake gesprek om meer duidelijkheid te krijgen in wie je bent en wat je graag wilt. Wat is de rode draad in jouw leven, waar loop je steeds tegen aan? Met dit als uitgangspunt gaan we samen onderzoeken wat de vijf thema’s voor jou betekenen.

De vijf Mindfulness-Massages zijn een pad van bewustwording naar je optimale zelf en kunnen helpen bij:

  • Het verminderen van stress of een betere hantering hiervan.
  • Bewuster omgaan met je emoties.
  • Vermindering van angst en piekeren.
  • Meer energie en een betere slaap.
  • Beter kunnen omgaan met pijn.
  • Beter omgaan met twijfel en onzekerheid.

De Mindfulness-Massage is een pad naar het verbeteren van de kwaliteit van je leven.