Jubileum

Vijf jaar holistische massagepraktijk “In Verbinding”

In 2017 ben ik een andere kant van mijzelf gaan ontdekken. Ik ben dat jaar gestart met een jaaropleiding integrale massage, gevolgd in 2018 door een jaar de opleiding massagetherapeut.

Op 1 juni 2018 heb ik mij ingeschreven bij de KvK, ben lid geworden van een beroepsvereniging en gestart met mijn eigen massagepraktijk “In Verbinding”

Heel spannend, wie komt er, wat zijn de verwachtingen, kan ik hier aan voldoen en nog veel meer vragen kwamen naar boven. Nu vijf jaar verder kan ik terug kijken op een hele mooie ontwikkeling van zowel van mijzelf als ook van mijn praktijk.

Al mijn klanten van de afgelopen vijf jaar wil ik dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen dat ze mij gegeven hebben en nog steeds geven. Zonder jullie wat dit niet mogelijk geweest. Bedankt!!

Ik heb die jaren niet stil gezeten en elk jaar wel een of meerdere opleidingen gevolgd die pasten bij mijn eigen ontwikkeling, van triggerpoint therapie tot mindfulness massage en massage bij kanker. Het mooie is dat je hierdoor ook de klanten krijgt die bij je passen.

Het belangrijkste bij een massage is niet de techniek of de grepen, maar vooral de manier waarop je masseert. De aandacht, de aanraking en het contact staan centraal. Hoe meer je masseert, des te gevoeliger worden je handen. Helemaal één zijn met je handen, dat vormt de kern. Dit leer je niet in één of twee cursussen. Daar heb je heel veel massage-ervaring voor nodig en dit blijf je de rest van je leven verder ontwikkelen.

Waar ik nu erg veel voldoening uit haal zijn de massage trajecten, hierbij wordt massage ingezet voor je persoonlijke ontwikkeling, je gaat voelen, je wordt sterker, weerbaarder, weer in je eigen kracht gezet en je gaat met meer plezier door het leven. Heel mooi om te zien hoe iemand langzaam veranderd en zijn of haar eigen weg vindt.

Met heel veel plezier kijk ik uit naar de volgende vijf jaar en ik laat me verrassen met wat de toekomst gaat brengen,

Met een ontspannen en hartelijke groet,

Henk.

Jubileum-Massage – 2 uur!
_____________________________

Natuurlijk wil ik dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Boek daarom nu een “Jubileum massage” van 2 uur, een ontspannen massage van top tot teen.

Deze massage wordt uitgevoerd volgens westerse en oosterse technieken. De top tot teen massage is een massage puur op de ontspanning gericht. Er wordt gemasseerd met natuurlijke olie. Deze massage nodigt uit tot meer lichaamsbewustzijn en is een moment helemaal voor jezelf. Afsluitend nog lekker relaxed nagenieten met een kopje thee!
Na deze 2 uur durende massage kun jij er weer tegenaan – stralend en ontspannen.

Duur: 2 uur
Prijs: € 82,50