Huisregels

Huisregels

Massagepraktijk In Verbinding werkt enkel op afspraak.

Een afspraak maken kan per telefoon, e-mail, of via whatsapp.

Uw afspraak wordt altijd binnen 48 uur bevestigd. Gemaakte afspraken kunt u minimaal 48 uur voor aanvang kosteloos annuleren.  Zie ook de algemene voorwaarden.

Voor aanvang van een eerste behandeling worden er tijdens het eerste intakegesprek een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw gezondheid. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of gebruikt u medicijnen, dan kan ik u vragen of u overlegt met deze arts of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is.

Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.

De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

Massagepraktijk In Verbinding vindt hygiëne belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad.

Massagepraktijk In Verbinding werkt met oliën op natuurlijke basis. Soms worden etherische oliën vermengd met de massageolie.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

Indien u mij niet volledig informeert over eventuele ziektes of blessures, dan kunt u mij niet verantwoordelijk houden voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage. Kijk ook bij de contra-indicaties, reden wanneer niet gemasseerd mag worden.