Chakra Massages

Speciaal voor jou als je een verlangen hebt naar meer voelen.

De Diep(t)e Massage is een serie van 4 fantastische massages gebaseerd op de oosterse wijsheid van de chakra’s.

De eerste massage begint bij het begin; met ons bekken, ons bestaansrecht, het 1e en 2e chakra. Het gebied van de stuit, sacrum en onderbuik. De massage richt zich op het bekkengebied aan de achterzijde van het lichaam.
“Ik mag er zijn”, “ik mag voelen en genieten”

De tweede massage gaat verder naar boven naar ons bestaansrecht, het 3e chakra, het gebied van de Zonnevlecht, net boven de navel en de psoas. De psoas wordt ook wel de spier van de ziel genoemd. De massage verbind de benen met de buik.
“Ik mag keuzes maken en mijzelf tot uitdrukking brengen”, “Ik mag handelen”.

Bij de derde massage landen we zacht in het hartgebied. Het gebied van het 4e chakra, het hart chakra, het gebied van de borst, verbonden met de armen.
“Ik mag er helemaal zijn zoals ik ben”. “Ik mag liefhebben en geliefd worden”.

De vierde massage rond de cyclus af met de bovenste drie chakra’s, de chakra’s 5, 6 en 7. Een diepe massage van de nek met de nervus vagus, de keel en het gehele hoofd. Deze chakra’s staan voor,
“ik mag me laten horen en mijn waarheidspreken”, “Ik mag zien” en “ik mag weten en leren”

Met deze 4 massages ga je mee met je lijf, je gaat naar binnen, je gaat voelen en je stemt je af op het thema van die dag.

Elke massage heeft een vast opbouw bestaande uit een korte bespreking van het thema en wat dit voor jouw betekend. Een oefening waardoor je contact maakt met het gebied van de desbetreffende chakra’s. We vervolgen met een mindfulness oefening in de vorm van een inquiry, terug naar jezelf, voorbij het denken. Hierna komt de massage zelf en als laatste ronden we samen af met een korte evaluatie.

De chakra massages duren ca. 1,5 uur per sessie.